Suzuki gépkocsik

FŐOLDAL FÖLDRAJZ NYELVEK TUDOMÁNY KUBAI SUZUKI

A Suzuki gépkocsik értékesítése Magyarországon igen jelentős. Az oka valószínűleg az lehet, hogy viszonyalg megfizethető áron próbálják értékesíteni őket és a karbantartásuk is az alsó kategóriába sorolható, ha az árakat vesszük figyelembe.

Emellett igen sok típust kínálnak, melyből mindenki megtalálhatja a magának megfelelő Suzuki gépkocsit.

Továbbá a Suzuki Magyarország a kezdetektől fogva a Szeged KKSE kézilabda csapat főszponzora.

A Suzuki autókról két különálló vírusvideó is készült ebben a hónapban: egy Suzuki Jimny -t egy gyalogos hídon elkaptak Kínában, hogy megforduljon, míg Lengyelországban egy Suzuki Swiftet rögzítettek, amint a levegőben repült egy elképesztő körforgalomban.

A Kínában történt Suzuki Jimny incidensről készült felvétel április 8-án került fel a YouTube-ra, amelyen az látható, hogy az apró terepjáró lassan áthalad egy gyalogos felüljáró lépcsőjén, miután sofőrje eltévedt az ország Hszincsiang tartományának egyik autópályáján.

Ugyanezen a héten CCTV felvételek jelentek meg a Facebookon egy lengyelországi Suzuki Swifttel történt autóbalesetről, amely rögzítette, hogy a kompakt fedél repül a levegőben, miután tulajdonosa nem lassított – vagy nem fordult – miközben közeledett egy körforgalomhoz.


Fogyás, ami könnyű